Könyvrendelés

A harmadik kiadásnál járó Bevezetés a fotográfia világába című könyv és az Önképző tanfolyam együttes ára 25.200 Ft. Ha belföldre kéred a szállítást, akkor a kézbesítés díját átvállalom.

Továbbá vendégem vagy az ősszel tartandó Fényképezés összetevői egy alkalmas tanfolyamra is, ha a könyv vásárlása mellett döntesz. A férőhelyek végesek, tehát az ajánlatom csak addig érvényes, amíg van szabad hely.

Kézbesítés és mennyiség

* Vendégem vagy az ősszel tartandó Fényképezés összetevői tanfolyamra, ha most megvásárolod a könyvet, de csak addig, ameddig van szabad hely. A fenti listából kiválaszthatod, hogy melyik alkalommal szeretnél részt venni.

Megrendelő adatai

* Erre az email címre fogom küldeni a befizetéssel és a kézbesítéssel kapcsolatos tudnivalókat. A címet ellenőrizd le, mielőtt elküldöd a megrendelést, és ha nem érkezne meg a levél, a SPAM mappát is nézd meg!

Számlázási adatok

Szállítási adatok

© Copyright 2018. Szalay Krisztián. Minden jog fenntartva. A honlap tartalma a szerzői jog védelme alatt áll. Az engedély nélküli másolás vagy publikálás jogsértésnek minősül.