Alapfokú online tanfolyam

A Bevezetés a fotográfia világába című könyv átfogó tudást biztosít számodra. Azonban további lehetőségeid is vannak. A könyv anyagára összeállítottam egy általam személyesen vezetett online tanfolyamot, amit otthonról végezhetsz kényelmesen, saját időbeosztásod szerint.

Egyszerűbb mint gondolnád

A fényképezés nem egy bonyolult tevékenység. Csak a tekintélyelvű emberek próbálnak arról meggyőzni, hogy hosszú éveken át tartó kemény munka után esetleg tudsz majd elfogadható képet készíteni. Ideje elfelejteni ezt a baromságot. Egyszerű, hétköznapi tevékenység. A látásmód és a kreativitás pedig kifejlődik, ahogyan tanulod az anyagot. Előre fogsz tudni tervezni, ezáltal a fényképezés nem csak a fényképezőgép gombjának nyomogatásból fog állni.

Otthonról, kényelmesen

Az online tanfolyam hatalmas előnye, hogy ki sem kell mozdulnod a lakásból. Nem kell eljárni suliba, nem kell kiöltöznöd, sőt felöltöznöd sem kell. Tanulhatsz kócosan is. Mindegy, hogy honnan végzed, mikor tanulsz, csak egy számítógép és internet szükséges hozzá. Na meg egy fényképezőgép.

Mennyi időt vesz igénybe?

A tanfolyam összesen húsz leckét tartalmaz, aminek a fele gyakorlat. Elsősorban tőled függ, hogy mennyi idő alatt végzel a leckékkel. Egyszerre csak egy leckét fogsz kapni. Addig nem lehet tovább menni, amíg az előző lecke nem tökéletes. Így minden tanfolyam végző csak 100%-os eredménnyel zárhatja a tanfolyamot. A tanfolyam elvégzésre egy éved van.

Kinek ajánlott az online tanfolyam?

Azoknak, akik nem tudnak vagy nem akarnak kimozdulni a lakásból, vagy akiknek nincs lehetőségük az időhöz kötött programokhoz. Mivel a legtöbb képzés a fővárosban történik, így akiknek az utazás nehézkes és költséges, szintén jó választás az online tanfolyam. Munka mellett, család mellett vagy pusztán csak kényelmi szempontból ideális megoldás.

A tanfolyamvégzés feltétele

A tanfolyam végzéséhez a fényképezőgépen túl szükséged lesz a Bevezetés a fotográfia világába című könyvre. Ez a könyv tartalmazza az elméleti tudásanyagot, erre épül maga a tanfolyam is. Ráadásul a könyvhöz bármikor bátran fordulhatsz, ha netán elakadtál vagy frissítenéd tudásod.

Kapok valami papírt róla?

Államilag elismert papírt nem, házi oklevelet igen. Miután sikeresen lezártad a tanfolyamot, kiállítunk a nevedre egy oklevelet a Bevezetés a fotográfia világába tanfolyam elvégzéséről, majd eljuttatjuk részedre. Biztosak vagyunk benne, hogy igazán büszkén fogod nézegetni.

Jelentkezz a tanfolyamra!

A Bevezetés a fotográfia világába online tanfolyam és az elméleti anyagot tartalmazó, két kötetes könyvcsomag együtt 92.500 Ft. A jelentkezéshez kattints az alábbi gombra!

Megrendelem a tanfolyamot

Ha már megvan a könyved

Ha már rendelkezel a Bevezetés a fotográfia világába című könyv második (vagy újabb) kiadásával, akkor természetesen a tanfolyam árából levonom a könyv árát. Ebben az esetben is rendeld meg a tanfolyamot, és a visszaigazoló levélre válaszolva írd meg nekem, hogy már van könyved, és akkor módosítom az árat!

© Copyright 2018. SzalayFoto.com, Szalay Krisztián. Minden jog fenntartva. A honlap tartalma a szerzői jog védelme alatt áll. Az engedély nélküli másolás vagy publikálás jogsértésnek minősül.