Előrendelés

Jelenleg nem kapható a könyv, mert elfogyott az utolsó darabig. Most a következő kiadás előértékesítése zajlik a könyv anyagára épülő online tanfolyammal együtt.

Az előértékesítés ideje alatt rendkívül nagy kedvezményt biztosítok a kétkötetes könyvcsomagra és az online tanfolyamra. Erről részletesen olvashatsz, ha az alábbi gombra kattintasz, de mielőtt ezt megtennéd, olvasd el az alábbi fontos figyelmeztetéseket is! Nem két fillér a tét, nehogy késő bánat legyen.

Az előrendelés részletei

Fontos figyelmeztetés!

Felhívom figyelmed, hogy ez a könyv nem egy színes fotóalbum, aminek az a feladata, hogy gyönyörködjünk a képekben. Ez egy szakkönyv!

A könyv megvásárlásától óva intem azokat, akik meggyőződtek afelől, hogy nekik már nem lehet újat mondani, és azok se vegyék meg, akik a könyv árát a mérete és a lapok száma alapján mérik. Semmiképp sem szeretnék nekik csalódást okozni.

Számomra azok a szakkönyvek értékesek, amelyek valóban a tanítás szándékával készültek. Az ilyen könyv számomra sokkal többet ér a piaci értékénél. Ahogyan nekem ez az elvárásom egy igazán jó szakirodalommal szemben, úgy én is ennek szellemében írtam le gondolataimat és a fényképezéshez szükséges technikai információkat. Büszkeséggel tölt el, amikor olvasóim ezt vissza is igazolják és beszámolnak sikereikről.

A könyvek adatai

Negyedik magyar nyelvű kiadás (megjelenés: 2019. augusztus)
ISBN 978-963-08-5826-7
Terjedelem: 364 + 128 oldal
Mindkét könyv B5 méretű, kartonált, ragasztókötött.

Tovább a rendeléshez

Fényképezési alapismeretek

Ebből a könyvből garantáltan meg fogod érteni, hogy mi is valójában a fényképezés és hogyan kell elkészíteni egy fényképet, hogy az szép, esztétikus és hatásos legyen.

A fotográfia világa megismerhető, és a fényképezés bárki számára könnyen megtanulható. Bár úgy tűnhet, hogy a művészet e területe igazán csak a különleges érzékkel rendelkezők számára teremtetett, azonban ez nem igaz. Minden azon múlik, hogy mennyire érthető számodra mindaz, ami a fotográfia alapját képezi. Ez a könyv a megértést szolgálja. Azért írtam meg ezt a könyvet, hogy érthetővé tegyem azt, ami látszólag érthetetlen.

Részletes tartalom

© Copyright 2018. SzalayFoto.com, Szalay Krisztián. Minden jog fenntartva. A honlap tartalma a szerzői jog védelme alatt áll. Az engedély nélküli másolás vagy publikálás jogsértésnek minősül.