Megrendelés

A megújult Bevezetés a fotográfia világába című könyv és az Önképző tanfolyam együttes ára 25.200 Ft.

A könyveket megrendelheted, ha az alábbi gombra kattintasz, majd kitöltöd a megrendelési űrlapot. Rendeld meg a csomagot most, és nemsokára az Önképző tanfolyammal együtt veheted a kezedbe a kétkötetes művet! Belföldi szállítás esetén a futár díját én állom.

Megrendelem

Fontos figyelmeztetés!

Felhívom figyelmed, hogy ez a könyv nem egy színes fotóalbum, aminek az a feladata, hogy gyönyörködjünk a képekben. Ez egy szakkönyv!

A könyv megvásárlásától óva intem azokat, akik meggyőződtek afelől, hogy nekik már nem lehet újat mondani, és azok se vegyék meg, akik a könyv árát a mérete és a lapok száma alapján mérik. Semmiképp sem szeretnék nekik csalódást okozni.

Számomra azok a szakkönyvek értékesek, amelyek valóban a tanítás szándékával készültek. Az ilyen könyv számomra sokkal többet ér a piaci értékénél. Ahogyan nekem ez az elvárásom egy igazán jó szakirodalommal szemben, úgy én is ennek szellemében írtam le gondolataimat és a fényképezéshez szükséges technikai információkat. Büszkeséggel tölt el, amikor olvasóim ezt vissza is igazolják és beszámolnak sikereikről.

A könyvek adatai

Harmadik magyar nyelvű kiadás
ISBN 978-963-08-5826-7
Terjedelem: 364 + 128 oldal
Mindkét könyv B5 méretű, kartonált, ragasztókötött.

Fényképezési alapismeretek

Ebből a könyvből garantáltan meg fogod érteni, hogy mi is valójában a fényképezés és hogyan kell elkészíteni egy fényképet, hogy az szép, esztétikus és hatásos legyen.

A fotográfia világa megismerhető, és a fényképezés bárki számára könnyen megtanulható. Bár úgy tűnhet, hogy a művészet e területe igazán csak a különleges érzékkel rendelkezők számára teremtetett, azonban ez nem igaz. Minden azon múlik, hogy mennyire érthető számodra mindaz, ami a fotográfia alapját képezi. Ez a könyv a megértést szolgálja. Azért írtam meg ezt a könyvet, hogy érthetővé tegyem azt, ami látszólag érthetetlen.

Részletes tartalom

A fényképezés megtanulható

Létezik a fotográfiában egy dolog, ami sokkal fontosabb mint egy jó fényképezőgép: a tudás, hogy ne a véletlenen múljon a végeredmény. Nem szükséges fotográfus szakembernek lenned ahhoz, hogy jó képeket készíts. A lényeg, hogy rendelkezz az alapvető tudással, hogy létre tudd hozni bármikor azt a hatást, amit elképzeltél. Kívánom, hogy legyen nagyon sok örömöd a fényképezésben! Ez a célom ezzel a könyvvel.

Megrendelem

© Copyright 2018. SzalayFoto.com, Szalay Krisztián. Minden jog fenntartva. A honlap tartalma a szerzői jog védelme alatt áll. Az engedély nélküli másolás vagy publikálás jogsértésnek minősül.