Könyvcsomag és online tanfolyam

Előrendelhető 35% kedvezménnyel

Jelenleg a könyv negyedik kiadásán dolgozom. Az előértékesítés ideje alatt óriási kedvezménnyel juthatsz a kétkötetes műhöz, valamint a könyv anyagára épülő online tanfolyamhoz, amit ráadásul személyesen vezetek.

Mindent az alapoktól

A szakkönyvek többségével az a legnagyobb baj, hogy egy teljesen kezdő nem érti a lényeget. A legtöbb mű hemzseg a laikus számára érthetetlen szakkifejezésektől, és feltételezi, hogy az olvasó valamennyire jártas a témában. De miért is kéne jártasnak lennie? Nem pont azért vásárol szakirodalmat, hogy megszerezze az alapismereteket? A Bevezetés a fotográfia világába könyv abszolút tekintettel van az olvasóra, és nem hagy maga mögött érthetetlen űrt. Tehát a könyv valóban jó társad lesz a fényképezésben.

A könyv két kötetes. Az első kötet tartalmazza a fotográfiai alapismereteket. Könnyen olvasható, sok érdekességet is tartalmaz, ráadásul van egy teljes fejezet olyan témákról, melyekről a szakkönyvek nem szólnak. A második kötet pedig egy munkafüzet jellegű feladatsor, amit újra és újra megoldva, egyre mélyebb megértésre teszel szert. A könyv tartalmáról ezen az oldalon írok részletesen.

Tanfolyammal az igazi

Kidolgoztam egy online tanfolyamot is, ami a könyvre épül, annak megértését emeli egy még magasabb szintre. Ne egy videósorozatot képzelj el, mint az online tanfolyamok többsége. Ez egy általam személyesen vezetett, húsz leckés elméleti és gyakorlati feladatsor, aminek minden egyes válaszát, illetve megoldását ellenőrzök, és akkor küldöm a következő leckét, ha minden tökéletes. Azáltal, hogy ily módon fogom a kezed és jó kontrollban részesülsz, sokkal valószínűbb, hogy rövidebb idő alatt érsz el sikereket. A tanfolyam részleteit itt találod.

Előrendelés

A Bevezetés a fotográfia világába című kétkötetes mű negyedik kiadása 2019. augusztus első hetében fog megjelenni, azaz nem most az előértékesítéskor kapod meg a könyvet, hanem csak augusztus elején. Az előértékesítés és a kedvezményes árakon való vásárlás végső határideje 2019. július 31. napja. Ekkor az előértékesítést lezárom, és a megrendelt könyveket a futárnak átadom kézbesítésre.

Az online tanfolyamot a könyv kézhezvételét követően tudod megkezdeni, mivel az ismeretanyagot a könyv tartalmazza. A tanfolyam elvégzésre 1 éved van, ami attól a naptól kezdődik, amint átvetted a könyvet. Tehát ha nyáron nem akarsz vele foglalkozni, és csak ősszel kezdesz neki, akkor is kényelmesen el fogod tudni végezni.

A Bevezetés a fotográfia világába című könyvcsomag ára 25.200 Ft, az erre épülő komplex online tanfolyammal együtt 92.500 Ft. Az előrendelés ideje alatt a könyvcsomagot csak az online tanfolyammal együtt tudod megvásárolni, és a kedvezmények az alábbiak szerint alakulnak.

Április 30-ig megrendelve és befizetve: 92.500 Ft helyett 45.000 Ft.
Június 30-ig megrendelve és befizetve: 60.000 Ft.
Július 31-ig megrendelve és befizetve: 75.000 Ft.

EXTRA BÓNUSZ: Két óra egyéni képzést adok neked ajándékba, amennyiben megtisztelsz az elővásárlással. Ezt adom viszonzásképp a könyvcsomag és az online tanfolyam mellé.

Amennyiben már korábban leadtad megrendelésed, akkor is igénybe veheted a két óra egyéni képzés bónuszt, mindössze csak az általad befizetett összeg és a jelenlegi elővásárlási ár különbözetét kell kifizetni. Ha így tennél, légy oly kedves jelezd emailben!

Továbbá, ha belföldre kéred a szállítást, akkor a kézbesítés díját átvállalom.

Ki lesz a boldog tulajdonos?

A megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot, és ne feledd, hogy nem most azonnal fogom küldeni a könyvet, hanem csak miután a nyomdából megérkezett, azaz augusztus első hetében! Ha a könyvek és a tanfolyam ajándék lesz, akkor a befizetést követően tudok küldeni nyomtatható ajándékutalványt is.

Kézbesítés és mennyiség

Megrendelő adatai

* Erre az email címre fogom küldeni a befizetéssel és a kézbesítéssel kapcsolatos tudnivalókat. A címet ellenőrizd le, mielőtt elküldöd a megrendelést, és ha nem érkezne meg a levél, a SPAM mappát is nézd meg!

Számlázási adatok

Szállítási adatok

© Copyright 2019. Szalay Krisztián. Minden jog fenntartva. A honlap tartalma a szerzői jog védelme alatt áll. Az engedély nélküli másolás vagy publikálás jogsértésnek minősül.